Klaar voor Saint Jean Pied de Port

Het is bijna zover. Vrijdagmorgen 25 mei vertrek ik in de vroege morgen naar Antwerpen om daar op de trein te stappen richting Saint Jean Pied de Port in de Pyreneeën. Met een tussenstop in Brussel, Parijs en Bayonne moet ik als het goed is rond 16:00 uur aankomen. Ik reis bewust op vrijdag omdat er veel gestaakt wordt in Frankrijk op het spoor. Morgen weet ik meer! De vooruitzichten qua weer zijn niet zo gunstig. Er wordt voor de komende dagen veel regen en onweer voorspeld waardoor het onzeker is of ik de berg over mag. Er is een alternatieve route, maar ik wil graag omhoog. Dat zal dan zaterdag moeten gebeuren. Ik heb er zin in, en ben benieuwd wat ik op mijn wandeltocht naar Santiago de Compostella  allemaal ga tegenkomen. Wat wel even moeilijk is, is het missen van mijn twee kids. Zojuist een emotioneel “afscheid”. Ik probeer de komende weken wat berichten te posten. Het is tevens een manier om alles wat ik meemaak voor mijzelf vast te leggen. En wie weet, maak ik af en toe een link met assetmanagement, trainen of faciliteren. Voor nu laat ik alles los en ontvang wat komen gaat met open armen. De voorbereiding is goed en dat wordt de rest vast ook!